6 bäddar 


Den första lägenheten vi renoverade är en stor och rymlig sex-bäddarslägenhet med öppen planlösning. Vi har inte tummat på kvalitet i valet av byggmaterial och inredning. Det blev mycket nytt och lite gammalt... Ljust, fräscht och luftigt. Denna lägenhet var klar i juli 2021!


Ni kommer in i lägenheten via den gemensamma stora verandan, in i en stor hall. Det är tre sovrum; varav två med sköna dubbelsängar och ett rum med två enkelsängar. I det stora allrummet har ni ett stort kök med matplats, soffa, smart-tv. Stora fönster vetter ut mot trädgården och vägen utanför. I hallen finns även ett badrum med dusch och tvättmaskin. Hela huset är vinterbonat och har golvvärme överallt. Självklart finns det wifi via fiber.


På verandan utanför kan ni sitta både under och utanför tak. På gräsmattan utanför är det en gemensam grillplats.


Självklart är hundar och övriga husdjur välkomna! Om du är pälsdjursallergiker kanske detta boende inte passar dig.


Under hösten 2023 kommer vi att påbörja byggnationen av nästa lägenhet, en fyrabäddars vägg-i-vägg med denna. Så småningom kommer man att kunna ha möjligheten att hyra båda lägenheterna tillsammans. Detta är ju alldeles lysande om man är ett större sällskap eller en stor familj! Det är låsbar branddörr mellan lägenheterna.4 bäddar 


Den andra lägenheten vi planerar kommer att bli en fyra-bäddarslägenhet. Byggstart under hösten 2023.


Ni kommer in i lägenheten via verandan, in i en hall. Det kommer att bli två sovrum; ett rum med dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar. I allrummet blir det ett kök, soffa och smart-tv. I hallen blir även ett badrum med dusch och tvättmaskin. Hela huset är vinterbonat och har såklart golvvärme överallt. Wifi via fiber.


På den gemensamma verandan kan ni sitta både under och utanför tak. På gräsmattan utanför finns en gemensam grillplats.


Är man en stor familj, kommer möjlighet också att finnas att hyra båda lägenheterna tillsammans. Det är en låsbar branddörr emellan lägenheterna och då har man tillgång till ytterligare sex bäddar!


Självklart är hundar och övriga husdjur välkomna! Om du är pälsdjursallergiker kanske detta boende inte passar dig.Vi önskar er varmt välkomna till Veras Veranda och hoppas att ni kommer att trivas.

Anci & Nicke Niklasson, Veras Veranda HB


Bokning sker via Booking, Airbnb eller direkt till oss!